Frites Atelier Amsterdam →

Het Frites Atelier Amsterdam is een keten dat frituur à la Sergio Herman verkoopt. Ik mocht voor hun de website maken.

The Jane Antwerp →

Na het sluiten van sterrenrestaurant Oud Sluis, opende Sergio Herman samen met Nick Bril The Jane Antwerp in Antwerpen dat reeds twee Michelin sterren heeft. De fotografie van het prachtige pand heeft in deze website de volle aandacht gekregen.

Modulogic →

Eén van de eerste grote web applicaties waar ik aan mee mocht helpen. Modulogic brengt via design duidelijkheid en overzicht in de hectiek die gepaard gaat met projectmanagement.

Sergio Herman Shop →

De Sergio Herman Shop was op een verouderd platform gebouwd dat te veel onderhoud vereiste. De webshop draait nu op Shopify.

Levro Parket →

Robbert Levro levert kwaliteit parket vloeren aan toprestaurants, retail winkels en chique woningen. Daar hoort een passende website bij.

Epesi →

Als stagebegeleider heb ik een grote bijdrage geleverd aan het design en de ontwikkeling van de website van mijn toenmalige werkgever.

Acupunctuur Westeinde →

Het leuke aan pro bono werk is dat je met meer weg kunt komen. Voor dit project had ik extra veel aandacht besteed aan user centric design.

Sergio Herman →

Ee´n van Nederlands beste chef-koks heeft ook zijn eigen website in dezelfde stijl als dat van zijn restaurants.

Pure C →

Als “Sergio Herman restaurant” heeft Pure C een website gekregen in dezelfde stijl als de andere websites van Sergio, maar met een eigen twist.

Datamex →

Als afstudeeropdracht heb ik voor Datamex in Breda een urenregistratie systeem en een planning kalender mogen verbeteren. In die paar maanden tijd heb ik een net niet werkend product neer weten te zetten met meer concepten voor efficiƫntie en innovatie.